2010.04.11.

2010.04.12. 00:31

 Ismét itt, Brands Hatch-en vagyunk, eléggé lehangoló, de már nincs sok hátra. 

Cardiff második napján, 8-án kicsit megkésve indultunk, mert eléggé fáradtak voltunk az éjszakázás miatt. Másoltattunk kulcsot, és túlestünk az Argos első körén. Utána végre találkoztam a Sarah-val (HK manager Cardiff), nagyon aranyos csaj, kb velem egyidős, szerintem jól ki fogok vele jönni. Körbevezetett a szállodán, bemutatott a csapatnak. Őszintén, a pofám leesett, iszonyat durva az a szálloda, és csak 4 csillag, minden csillog-villog, és végre nem az a falusi style, hanem minden a minimalizmus jegyében van berendezve, imádom. A szobák kicsivel kisebbek, mint itt, szóval gyorsabban lehet takarítani. Már várom, hogy kezdhessek ott, de sajna ez kitolódik egésszen 24-e körülre. Ezek után még egy kört futottunk az Argosban, lassan sikerül beszerezni mindent. Sajnos ezek után fájó szívvel indultunk a buszhoz, mert kellett visszajönni. Megint 3,5 óra zötykölődés, alig volt hely a buszon, így S betűbe kanyarodva utaztuk végig az utat.

Itt Brands Hatch-en semmi nem változott, Perdita bepróbálkozott, hogy kitolja megint a távozásom napját, de nem hagytam, megmondtam neki, hogy megyek. Már meg is vettem a jegyem potom 5 fontért fogok utazni. :) 

Pénték este voltunk angol barátunk Keith szüleinél vacsorázni. Hát igen, elkezdődött a búcsúzkodás. Nagyon finom volt a kaja, ez volt az első kaja, amit élveztem a steaken kívül itt. Steak and Ale Pie-t csinált Jill (Keith anyja) nekünk finike hagymás-tejfölös krumplival... hmm nyami. :P, mondjuk utána valami pite-szerűség jött, amit nehezen toltam le magamba, mert egressel volt csinálva, így a fejem is összesavanyodott, valami édesre számítottam, nem arra. 

Azóta meg folyamatosan dolgozunk, meg búcsúzkodunk. Lassan el is kell kezdeni pakolászni meg minden.

A bejegyzés trackback címe:

https://adriuk.blog.hu/api/trackback/id/tr541913386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a.alicia 2010.04.13. 23:12:28

Pénteken lesz a menet? Nagyon izgis! :D
Várom a képeket.
süti beállítások módosítása