2010. 03. 22.

2010.03.22. 23:13

Ma végre hivatalosan is tavasz van itt, ezerrel sütött a nap, nekem persze megint dolgoznom kellett. A költözés tiszteletére immáron 6 napot dolgozom a héten. Fáradt vagyok, de tudom, hogy megéri majd, ebből a kis extra melóból lesz nekem csudaszép új bicóm. Ma végre volt Perdita (hk manager) dolgozni az 1 hetes szabija után, vele is közöltem a jó hírt, miszerint múlt kedden hívtak Cardiffból, hogy várnak rám. Ő csak annyit válaszolt, majd beszél a Markkal (operation manager), hogy mikor hagyhatom el a helyet. Mint kiderült Mark nem dolgozik csütörtökig, így újabb várakozással teli napok következnek. Sebaj, minden nappal közelebb kerülök Cardiffhoz.

Jah igen, a bevezetőből kimaradt: Tessék hozzászólásokat írni, hogy tudjam valaki olvassa ezt, mert ha nem olvassa senki törlöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adriuk.blog.hu/api/trackback/id/tr971861119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Supnatfan 2010.03.23. 08:48:39

Szia Idegenbeszakadt!!

Írjál, írjál, abba ne hagyd, mert az az évekénti fél látogatás nem elég belőled! Egy hónapja bezártuk a boltot, nagy megkönnyebbülés mit ne mondjak, egyenlőre passzív táppénzen vagyok itthon, és ezerrel tanulok az érettségire meg a nyelvvizsgára. (tehát gépközelben leszek ha írsz :)

Sok sikert és sok pusszt,
várom a kövi bejegzéseket!

Zsuzsa

Kalifa 2010.03.23. 16:48:14

Szia Te kódorgó!
Hát persze, hogy olvasom (olvassuk) hiszen oly keveset hallunk felőled.
Kíváncsian várjuk a folytatást.
Apu
süti beállítások módosítása